Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs Q - T » Roose, Bieke - DE ZONEN VAN DE TOVENAAR 02 IJZERHART

Roose, Bieke - DE ZONEN VAN DE TOVENAAR 02 IJZERHART

9789462420007 Roose, Bieke - DE ZONEN VAN DE TOVENAAR 02 IJZERHART
Korte inhoud:
Maarten Altaris erfde al jong een huiveringwekkende magische kracht. De ontdekking daarvan gooide zijn wereld overhoop. Bij de pakken blijven zitten was geen optie: bij de Gave hoort een taak.
In het tweede boek van 'De Zonen van de Tovenaar' komt Maartens kracht tot volle ontplooiing. Hij heeft een heel eigen plan. Hij wil de fouten van zijn voorouders goedmaken. Dat hij slechts vijftien is en aan de hele tovenaarsraad voorbijgaat, maakt hem niets uit. hij luistert maar naar één raadgever: Menie.
Zij is een Wezen. Ze is ouder dan de continenten en evenredig wijs. Menie vraagt Maarten in zijn eigen krachten te geloven en zijn hart te volgen. Hij is half mens, half tovenaar en dat maakt hem tot een bijzondere jongen. De liefde en verbondenheid die hij voelt voor zijn broer Wannes, de wisselaar Wolf, het heksenmeisje Pica en de aarde zijn sterkere wapens dan zijn gevaarlijke magische krachten. De liefde van zijn vrienden houdt hem in leven wanneer hij zijn vijanden moet uitschakelen. Met hen bindt hij de strijd aan tegen de schim Viperus. Maar daar houdt het niet bij op. Menie heeft grotere plannen met Ijzerhart. Zo noemt zij Maarten omdat zijn hart is gesmeed op het aambeeld van het leven, in het laaiende vuur van de strijd en uit de ijzeren kern van de aarde. 

€ 16,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Gerelateerde producten