Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs M - P » Morgan, Kass - SUPERNOVA 02

Morgan, Kass - SUPERNOVA 02

9789463493314 Morgan, Kass - SUPERNOVA 02
ISBN: 9789463493314
Hardcover

Er dreigt een oorlog in het sterrenstelsel. De grootste vijand van de Academie komt steeds dichterbij end e vriendschap, loyaliteit en het talent van Orelia, Arran, Cormak en Vesper wordt zwaar op de proef gesteld.
Orelaia is gearresteerd voor spionage en haar toekomst ziet er niet zo best uit. Maar dan doen de QUatranen haar een verrassend aanbod dat niet alleen haar leven kan redden, maar ook dat van iedereen in het sterrenstelsel.
Arran is verraden en zoekt troost bij een sympathieke jongen uit Loos. Iemand die begrijpt hoe moeilijk het is om nergens bij te horen. Maar is dat genoeg om de pijn van zijn gebroken hart te verzachten?
Ondertussen wordt de positie van Cormak op de Quatra Vloot Academie bedreigd wanneer iemand zijn geheim ontdekt en alles waar hij voor heeft gevochten in gevaar brengt.
Vesper staat op het punt officier te worden,d e positie waar ze altijd van heeft gedroomd, totdat ze een samenzwering ontdekt waardoor ze haar vertrouwen in de Quatra Vloot Academie bijna verliest.
Orelia, Arran, Cormak en Vesper worden gedwongen om hun meningsverschillen opzij te zetten en ze zullen moeten samenwerken om de vrede in hun universum te herstellen. Lukt het om weer een team te worden? 

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Gerelateerde producten