Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs M - P » Meyer, Marissa - LUNAR CHRONICLES-BOX PBK

Meyer, Marissa - LUNAR CHRONICLES-BOX PBK

9789463491464 Meyer, Marissa - LUNAR CHRONICLES-BOX PBK
Boek 1: Cinder
Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger. Ze woont bij haar valse stiefmoeder, die haar beschuldigt van de ziekte van haar dochter. Maar Cinders stiefzusje is geen uitzondering: er woedt een dodelijke plaag in Nieuw-Beijing, die de bevolking verwoest.
Als prins Kai opeens in haar werkplaats staat, verandert Cinders hele leven. En het laatste wat ze had verwacht, is dat ze het middelpunt van een intergalactische strijd zou worden. Cinder zal moeten kiezen tussen plicht en vrijheid, loyaliteit en verraad – maar om de toekomst van haar wereld te beschermen, zal ze eerst de geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.

Boek 2: Scarlet
Cinder wordt gevangen gehouden in het Koninklijk Paleis en zal alles op alles moten zetten om te ontsnappen. Als dat haar lukt is ze echter nog steeds de meest gezochte voortvluchtige op Aarde.
Ondertussen is aan de andere kant van de wereld Scarlet Benoit op zoek naar haar verdwenen grootmoeder. Scarlet ontdekt dat haar oma veel geheimen had, en dat die levensgevaarlijk zijn. Straatvechter Wolf lijkt de enige te zijn die Scarlet kan helpen, ook al zegt haar instinct dat ze hem niet kan vertrouwen.
Als de zoektocht Scarlet en Wolf uiteindelijk bij Cinder brengt, blijkt dat ze elkaar veel harder nodig hebben dan ze ooit konden vermoeden. Samen proberen ze uit handen van de meedogenloze koningin Levana te blijven, die tot alles bereid is om de knappe keizer Kai haar man, koning en gevangen te maken.

Boek 3: Cress
Cress zit al zeven jaar opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap. Ze wordt gedwongen voor koningin Levana te werken, maar haar loyaliteit ligt ergens anders.
Cinder, kapitein Thorne, Scarlet en Wolf zijn ondertussen op de  vlucht. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana de macht op Aarde overneemt. Cress is misschien de enige die hen kan helpen.
Als de poging om Cress te redden niet zo loopt als gepland, valt de groep uiteen. Cress is uiteindelijk vrij, maar betaalt daarvoor een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets tussen haar geplande huwelijk met prins Kai te laten komen - zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.
Cress, Scarlet en Cinder hadden misschien niet gedacht dat ze ooit de wereld zouden moeten redden, maar het lot van de Aarde ligt nu toch echt in hun handen. 

Boek 4: Levana
Het ware kwaad heeft een naam: Levana. Ze verbergt zich achter een masker van bedrog en gebruikt haar glamour om macht te kunnen uitoefenen. Maar wie is koningin Levana echt? Lang voordat ze het pad van Cinder, Scarlet en Cress kruiste, was Levana onderdeel van een heel ander verhaal. Een verhaal dat nog nooit is verteld... tot nu.

Boek 5: Winter
Prinses Winter is geliefd bij de bevolking van Luna vanwege haar zachtaardige en vriendelijke karakter en er wordt gefluisterd dat ze ondanks de littekens op haar gezicht nog mooier is dan haar stiefmoeder, Koningin Levana.
Winter haat haar stiefmoeder en weet dat Levana haar grote liefde nooit zal goedkeuren, omdat Jacin niet meer is dan een simpele paleiswacht. Maar hij is ook haar beste vriend en helpt Winter om haar hallucinaties, waardoor iedereen denkt dat ze gek is, in toom te houden. Winter is echter niet zo zwak als Levana denkt .Samen met Cinder en haar bondgenoten zou Winter weleens genoeg macht kunnen hebben om een revolutie te ontketenen en om de eindeloze oorlog te beëindigen. 

€ 67,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal