Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs A - D » Brennan, Sarah Rees - DE GRIMMIGE AVONTUREN VAN SABRINA 01 SEIZOEN VAN DE HEKS

Brennan, Sarah Rees - DE GRIMMIGE AVONTUREN VAN SABRINA 01 SEIZOEN VAN DE HEKS

9789021419701 Brennan, Sarah Rees - DE GRIMMIGE AVONTUREN VAN SABRINA 01 SEIZOEN VAN DE HEKS
ISBN: 9789021419701
Paperback

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag en Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Haar leven bestaat uit het bestuderen van magie en toverspreuken, rondhangen met vrienden en naar de film gaan met haar vriendje Harvey Kinkle.
Nu haar tijd in de 'normale' wereld langzamerhand op aan het raken is, beseft ze dat het achterlaten van haar vrienden veel moeilijker is dan ze had verwacht. Al helemaal nu ze niet meer precies weet wat Harvey voor haar voelt. Wanneer haar nicht Ambrose voorstelt om een spreuk uit te spreken die zijn ware gevoelens voor haar zal onthullen gaat het helemaal mis. Een mysterieuze bosgeest bemoeit zich met de spreuk en alles begint averechts te werken.
Sabrina heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot de macht van de magie. Toch begint ze steeds meer te twijfelen of haar magie haar niet het verkeerde pad op leidt. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten om het pad van de nacht te volgen?

€ 17,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 4

Aantal