Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy koopjes en actieprijzen » Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES PAKKET

Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES PAKKET

X-05039 Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES PAKKET
Boek 1: Ontwaken & De Strijd (Vampire Diaries 01 & 02)
The Vampire Diaries is het verhaal van Stefan en Damon, twee broers, die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van de Robert E. Lee High School. Is Elena sterk genoeg om zih staande te houden in hun allesvernietigende vete?

Boek 2: Razernij & Duisternis (Vampire Diaries 03 & 04)
De strijd tussen Damon en Stefan lijkt beslecht: Elena is geworden waar ze altijd bang voor was - een vampier - en ze is nu gebonden aan Damon. Maar de rivaliteit tussen de broers is nog niet helemaal voorbij. Ze willen elkaar nog een laatste keer treffen. Toch draait de wereld niet alleen om hun eeuwenoude vete. Er liggen ook andere, veel gevaarlijkere vijanden op de loer...

Boek 3: Duisternis (Vampire Diaries 05)
Elena was bereid om het uliteme offer te brengen: haar leven voor dat van de twee vampierbroers die allebei van haar houden. Alleen blijft ze op onverklaarbare wijze in leven. Welke bovennatuurlijke kracht zorgt ervoor dat ze niet sterft en waarom is haar bleod onweerstaanbaar voor vampiers? Stefan gaat opz oek naar een veilige plek waar Elena zich kan verschuilen. In zijn broers afwezigheid ziet Damon kans om al zijn charmes in de strijd te gooien en Elena ervan te overtuigen dat hij de broer is bij wie ze hoort.
Wat geen van de beide broers echter doorheeft, is dat er nog iemand in Fell's Church is aangekomen die een wel heel ongezonde interesse in Elena heeft en Damon inzet om zijn doel te bereiken: Elena's dood.

Boek 4: Schaduwzielen (Vampire Diaries 06)
Elena Gilberts liefde, de vampier Stefan Salvatore, is gevangengenomen door de demonische geesten die in Fell's Church een ravage aanrichten.
Om haar geliefde te vinden, moet Elena vertrouwen op Stefans broer Damon, de knappe maar uiterst dodelijke vampier die het feit dat hij Elena voor zichzelf wil niet onder stoelen of banken steekt. En ook Elena kan niet ontkennend at de spanning tussen haar en Damon met de dag groter wordt. Voor welke broer zal ze uiteindelijk kiezen?
Ondertussen onderzoeken Bonnie en Meredith het kwaad dat bezit heeft genomen van Fell's Church. Hun onderzoek leidt tot een aantal verschrikkelijke ontdekkingen, en al snel maken ze deel uit van een van de gevaarlijkste avonturen van Elena tot nu toe...

Boek 5: Middernacht (Vampire Diaries 07)
Zonder hulp van de uiterst charmante en dodelijke Damon had Elena haar geliefde Stefan niet kunnen redden uit de Duistere Dimensie. De strijd heeft bij beide broers littekens achtergelaten. Stefan is ernstig verzwakt en heeft meer bleod nodig dan Elena hem kan geven, en Damon is door magie een mens geworden. De transformatie heeft hem zo radeloos gemaakt dat hij zelfs wil terugkeren naar de hel die de Duistere Dimensie was om weer een vampier te kunnen worden. Helaas sleurt hij Bonnie mee.
Stefan en Elena gaan samen achter Bonnie aan en laten de bescherming van Fells Church over aan Matt en Meredith. Die hebben hun handen vol als alle kinderen opeens demonische trekjes beginnen te vertonen en ze erachter komen da de bron van al dit kwaad wel heel dicht bij huis te vinden is...

€ 94,75 € 60,00 inclusief BTW

Uitverkocht