Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs E - H » Goethals, Quinten - VOORSPELLING

Goethals, Quinten - VOORSPELLING

9789491144349 Goethals, Quinten - VOORSPELLING
De twaalfjarige Marie komt geheel toevallig in een oude, verlate bibliotheek terecht van het kuststadje Oudpoort. Daar wordt ze aangetrokken door een mysterieus licht en wordt ze voor ze het goed en wel beseft weggeflitst naar een andere woonwereld waar ze haast onmiddellijk wordt gevangengenomen door de ridders van koning Dolkor.
Haar broer Ginter komt tijdens de zoektocht naar zijn zus in dezelfde bibliotheek terecht en wordt eveneens weggeflitst. 
Hij komt er iemand anders tegen, Amicus, die getuige was van de kidnapping van Marie en die 20 jaar geleden ook op die manier in dit rijk - dat het Rijk onder de Himalaya wordt genoemd - is beland.
Samen moeten ze Marie proberen te bevrijden en naar hun eigen leefwereld terug zien te geraken. Hiervoor zullen ze de hulp van de eeuwenoude tovenaar Magica moeten inroepen en zullen ze samen eerst ook nog de kwaadaardige Asmadorn moeten verslaan.
Op hun pad beleven ze allerlei hachelijke avonturen en strijden met of tegen verscheidene volkeren, kabouters, elfen, trollen, Grennen, Karnorren, Adelmensen en yeti's.
Waarom moeten precies Ginter, Marie en Amicus deze missie tot een goed einde zien te brengen? Is dit toeval of zit er meer achter? 
Kunnen ze Asmadorn verslaan? En raken ze ooit terug in hun eigen wereld? 

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal