Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs E - H » Hair, David - BRUG DER GETIJDEN 05 GODDELOZE OORLOG

Hair, David - BRUG DER GETIJDEN 05 GODDELOZE OORLOG

9789024568314 Hair, David - BRUG DER GETIJDEN 05 GODDELOZE OORLOG
Korte inhoud:
In de nasleep van de strijd van Shaliyah komt het oosten eindelijk in opstand, en dat brengt hoop en wanhoop met zich mee naar de magische wereld van Urte.
Voor Elena Anborn en Kazim Makani is de overwinning een oproep om de wapens op te pakken tegen de spionnenmeester Gyle. Voor koningin Cera Nesti van Javon is het een teken om haar man, de usurpator koning, van de troon te stoten en Javon voor haar broer terug te winnen. Voor Ramon Sensini, die met het restant van het zuidelijke leger vastzit achter de vijandelijke linie, is het meer bewijs dat de wereld gek is geworden.
Keizers, inquisiteurs, zieldrinkers en huurmoordenaars hebben echter allemaal hun blik gericht op de Scytale van Corineus. Het is de sleutel tot de ultieme macht, maar nog altijd in handen van de mislukte magiër Alaron Mercer, en Ramita Ankesharan, de zwangere weduwe van 's werelds grootste magiër. Wat zij besluiten te doen met de Scytale kan de wereld voorgoed veranderen. 

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal