Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs A - D » Dekker, Femke - BLOED VAN ALDYCH 01 ARGADWYN

Dekker, Femke - BLOED VAN ALDYCH 01 ARGADWYN

9789490767488 Dekker, Femke - BLOED VAN ALDYCH 01 ARGADWYN
Hadewig ontdekt op haar vijftiende dat haar moeder veel geheimen bewaakt. Wie haar vader is en waar hij woont, maar ook wie of wat ze zelf is.
Langzaam ontdekt ze dat ze uit een andere wereld komt en daar tot een magische familie behoort, de Aldych. Voor Hadewig verklaart dit waarom ze al jaren worstelt met zichzelf en haar plaats in deze wereld. Woest over het feit dat haar moeder haar het leven heeft ontnomen dat ze had moeten leiden, probeert ze wanhopig de oversteek te maken naar haar ware familie.
Als dat na veel moeite lukt, blijkt Hadewig - van wie de ware naam Argadwyn is - ooit voorbestemd was een sleutelrol te vervullen binnen de Aldych. Ontheemd als ze is, kan het ritueel daartoe nu echter haar dood betekenen.
De druk op Hadewig neemt toe, zeker als ze hoort welke offers er voor en door haar gebracht moeten worden. Als zij ook nog eens verliefd wordt op een jongeman die geheimzinnige banden heeft met de Aldych, staat haar wereld helemaal op zijn kop. 
Hadewig/Argadwyn bevindt zich op een tweesplitsing. Wie is zij? Wie wil zij zijn? En is zij bereid de prijs te aanvaarden die zij en anderen voor haar keuze moeten betalen?

€ 17,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal