Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs M - P » Pullman, Philip - BOEK VAN STOF 02 HET GEHEIME BONDGENOOTSCHAP

Pullman, Philip - BOEK VAN STOF 02 HET GEHEIME BONDGENOOTSCHAP

9789044635782 Pullman, Philip - BOEK VAN STOF 02 HET GEHEIME BONDGENOOTSCHAP
ISBN: 9789044635782
Paperback

Twintig jaar zijn verstreken sinds de gebeurtenissen uit 'La Belle Sauvage', en bijna tien jaar nadat we Lyra en de liefde van haar jeugd, Will, achterlieten op een bankje in de botanische tuin in Oxford, aan het slot van de magistrale Noorderlicht-trilogie van Philip Pullman.
In dit nieuwe, ongelooflijk spannende boek treffen we Lyra Zilvertong, voorheen Lyra Belacqua, weer. ZE is twintig en wordt gedwongen de relatie met haar daemon Pantalaimon te herzien op een manier die zich nooit had kunnen voorstellen. Malcolm, ooit een jongen op een boot met de missie Lyra als baby uit de overstroming te redden, is uitgegroeid tot een man met een sterk plichtsbesef. Hun wereld is tegelijkertijd vertrouwd en ongewoon, en ze moeten op reis, dwars door Europa en Azië, op zoek naar alles wat verloren is: een stad die beheerst wordt door daemonen, een geheim midden in de woestijn en het mysterie van het ongrijpbare Stof.
'Het geheime bondgenootschap' is zowel een grootscheeps avontuur als een beschouwing van wat het betekent om mens te zijn, op te groeien en de wereld om ons heen te begrijpen: een waarachtig boek voor onze tijd.

€ 24,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Gerelateerde producten