Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs E - H » Goodkind, Terry - Kronieken van Nicci 03 Het leger van steen

Goodkind, Terry - Kronieken van Nicci 03 Het leger van steen

9789024588473 Goodkind, Terry - Kronieken van Nicci 03 Het leger van steen
Nicci, Nathan en Bannon verblijven nog altijd in de legendarische stad Ildakar nadat een grote interne strijd de slaven bevrijdde en de machtige bestuursraad ten val bracht. De onvoorspelbare tovenaar-commandant Maxim is echter ontkomen, en terwijl hij de stad ontvluchtte heeft hij de versteningsspreuk die vijftien eeuwen geleden het leger van generaal Utros in steen veranderde laten oplossen. Duizenden half stenen soldaten uit lang vervlogen tijden zijn nu ontwaakt, en ze hebben een van de grootste vijandelijke commandanten uit de geschiedenis als leider.
Nicci, Nathan en Bannon moeten Ildakar helpen deze onbreekbare belegering te overleven, en ze moeten daarbij alle magische verdedigingsmechanismen inzetten die de legendarische stad nog heeft. Maar terwijl generaal Utros de stad gegijzeld houdt en zijn krachtige leger loslaat op de nietsvermoedende Oude Wereld, arriveert een nieuwe, krachtige vijand vanuit de zee.

€ 27,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  

Gerelateerde producten