Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs U - Z » Wendig, Chuck - STAR WARS - AFTERMATH 02 LEVENSSCHULD

Wendig, Chuck - STAR WARS - AFTERMATH 02 LEVENSSCHULD

9789024582839 Wendig, Chuck - STAR WARS - AFTERMATH 02 LEVENSSCHULD
Korte inhoud:
De keizer is dood en de overlevenden van zijn Keizerrijk trekken zich terug. Terwijl de Nieuwe Republiek vecht om de vrede in het heelal te herstellen, beginnen sommigen al te dromen over een nieuw begin. Voor Han Solo betekent dat een oude schuld inlossen en Chewbacca helpen om zijn Wookiee-thuisplaneet Kashyyyk te bevrijden.
Ondertussen achtervolgen Norra Wexley en haar troep keizerlijke jagers admiraal Rae Sloane en het laatste groepje leiders van het Keizerrijk door het sterrenstelsel. Hoewel steeds meer officieren worden terechtgesteld, blijft Sloane de Nieuwe Republiek steeds een stapje voor, en Norra is bang dat Sloane op zoek is naar een manier om het uit elkaar vallende Keizerrijk alsnog te redden van de ondergang.
De achtervolging wordt echter bruut onderbroken als Norra een dringend bericht ontvangt van prinses Leia Organa. De poging om Kashyyyk te bevrijden is mislukt en Han Solo, Chewbacca en een groepje smokkelaars zijn in een hinderlaag gevallen, waardoor Chewie nu gevangen is genomen en Han verdwenen.

€ 17,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  

Gerelateerde producten