Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs I - L » Kristoff, Jay - NIMMERNACHT 02 GODSGRAF

Kristoff, Jay - NIMMERNACHT 02 GODSGRAF

9789024582891 Kristoff, Jay - NIMMERNACHT 02 GODSGRAF
Korte inhoud:
Mia Corvere, vernietiger van keizerrijken, heeft haar plek gevonden onder de Klingen van Onze Vrouwe van Gezegende Moord, maar velen binnen de congregatie van de Rode Kerk vinden dat ze die niet verdient.
Haar positie is onzeker, en ze is nog altijd geen stap dichter bij de wraak die ze wil nemen na de brute moord op haar familie. Maar na een fatale confrontatie met een oude vijand begint Mia te vermoeden dat de Rode Kerk zo haar eigen motieven heeft.
Als vervolgens bekend wordt dat consul Scaeva en kardinaal Duomo de afsluiting van de grote spelen in Godsgraf zullen bezoeken, trotseert Mia de Kerk en verkoopt ze zichzelf als slaaf, zodat ze wraak kan nemen. Een belofte die ze zichzelf deed op de dag dat ze alles verloor.
op het zand van de arena vindt Mia nieuwe bondgenoten en bittere rivalen, en rijzen er meer vragen over haar vreemde verwantschap met de schaduwen. Als de complotten zich ontvouwen, de geheimen worden onthuld en het aantal doden blijft oplopen tussen de muren van het collegium, wordt Mia gedwongen te kiezen tussen loyaliteit en wraakzucht. 

€ 29,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 3

Aantal