Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs Q - T » Skovron, Jon - KEIZERRIJK DER STORMEN 01 HOOP EN ROOD

Skovron, Jon - KEIZERRIJK DER STORMEN 01 HOOP EN ROOD

9789024573721 Skovron, Jon - KEIZERRIJK DER STORMEN 01 HOOP EN ROOD
In een gebroken keizerrijk verspreid over wilde zeeën vinden twee jonge mensen van verschillende culturen een gemeenschappelijk doel.
Een naamloos meisje is de enige overlevende nadat haar dorp is afgeslacht door biospinners, mystieke dienaren van de keizer. Genoemd naar haar verloren dorp wordt IJle Hoop in het geheim door een Vinchenkrijger opgeleid tot een instrument voor wraak.
Een jongen komt als wees terecht op de smerige straten van Nieuw Laven nadat drugs en ziekte zijn lichtzinnige ouders van het leven hebben beroofd. Hij wordt geadopteerd door een van de beruchtste vrouwen uit de onderwereld, krijgt de naam Rood, en wordt opgeleid tot dief en zwendelaar.
Als vervolgens bendeleider Drem Doodoog een deal sluit met de biospinners om alle sloppenwijken van Nieuw Laven samen te voegen en er zo over te kunnen heersen, komen de werelden van Hoop en Rood met elkaar in contact. 

€ 29,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

Gerelateerde producten