Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs E - H » Forstchen, William R. - EMP-SERIE 02 JAAR LATER 02

Forstchen, William R. - EMP-SERIE 02 JAAR LATER 02

9789045213057 Forstchen, William R. - EMP-SERIE 02 JAAR LATER 02
Korte inhoud:
Na de rampzalige elektromagnetische puls die Amerika op zijn knieën dwong, zijn de overlevenden in Black Mountain langzaam begonnen met het opbouwen van hun leven. Na een maandenlange lijdensweg van honger, oorlog tegen China en Mexico, en talloze doden, proberen zij alles wat ze eerst voor lief namen - elektriciteit, radiocommunicatie en medicijnen - weer op het oude niveau te herstellen.

Wanneer op een dag een 'federale administrateur' opduikt in een naburige stad, lijkt het er in eerste instantie op dat er weer pogingen gedaan worden om een landelijke regering op de been te krijgen. Die hoop vervliegt echter als sneeuw voor de zon als John Matherson - de aanvoerder van de overlevenden - ontdekt dat de administrateur van plan is om alle volwassen mannen en vrouwen in de gemeenschap te dwingen om als dienstplichtigen opgenomen te worden in het 'Leger van Nationaal Herstel' en aan de andere kant van het land tegen een onbekende vijand te vechten.

John en de inwoners van Black Mountain protesteren hevig waarop algauw blijkt dat de nieuwe regering met harde hand over haar 'onderdanen' beslist. Een naburige gemeenschap wordt al door hen getiranniseerd en het lijkt alsof de vrienden en familie van John als volgende aan de beurt zijn... 

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal