Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs E - H » Forstchen, William R. - EMP-SERIE 01 SECONDE LATER

Forstchen, William R. - EMP-SERIE 01 SECONDE LATER

9789045215815 Forstchen, William R. - EMP-SERIE 01 SECONDE LATER
Korte inhoud:
Geschiedenisprofessor John Matherson woont in Black Mountain, North Carolina. 
Terwijl hij bezig is om een barbecue voor zijn kinderen voor te bereiden, valt opeens alle elektriciteit uit. Aanvankelijk lijkt het een stroomstoring, maar dan merkt hij dat hij het constante lawaai van de snelweg naast zijn huis ook niet meer hoort. Van het ene moment op het andere is het oorverdovend stil en zal het leven van John en zijn kinderen voor altijd ingrijpend anders zijn.

De oorlog barstte los voordat iemand er maar erg in had en duurde welgeteld één seconde. Plotseling worden de Verenigde Staten teruggeworpen naar het stenen tijdperk en stort de samenleving in hoog tempo ineen. Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in één klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niet smeer werkt: verwarming, airco, computers, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zit.

Maar wat doe je als je gen boodschappen mer kunt doen omdat de kassa niet werkt? Wat is contant geld dan nog waard? En hoe kom je van A naar B zonder andere vervoersmiddelen dan je eigen twee benen? Weet je de weg in je eigen huis in het donker? Maar de meest zorgwekkende vraag is: hoe ver gaan anderen om te overleven?

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal