Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs A - D » Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 03 EEN SLUIER VAN SPEREN PBK

Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 03 EEN SLUIER VAN SPEREN PBK

9789024583515 Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 03 EEN SLUIER VAN SPEREN PBK
Sinds de Nacht van Ontelbare Zwaarden, een bloedige strijd die de heersers van Sharakhai amper wisten te overleven, jagen de koningen op de rebellen van de Maanloze Horde. Velen zijn gedwongen de stad te ontvluchten, onder wie ook Çeda, die erachter is gekomen dat de Feestkoning een leger aan het verzamelen is om de heerschappij van de andere koningen te betwisten.
Als Çeda de overgebleven leden van de Maanloze Horde vindt, nu bekend als de dertiende stam, heeft ze niet veel vertrouwen in hun overlevingskansen. Ze broedt op een plan om terug te keren naar Sharakhai en de asirim te bevrijden, de krachtige, onsterfelijke slaven van de koningen. 
Op hun beurt hebben de koningen hun grootste tacticus, de Zwaardkoning, op stap gestuurd om Ceda voor het gerecht te slepen.
Maar de eens zo hecht verenigde heerschappij van de koningen is aan het afbrokkelen. De heersers wedijveren in het geheim met elkaar om de controle over Sharakhai te verkrijgen. Ceda hoopt dat in haar voordeel te gebruiken, maar wie kan ze vertrouwen? Elk van hen zou haar kunnen verraden.
Terwijl Ceda werkt om de asirim uit hun ketenen te bevrijden, end e dertiende stam te redden, bereiden de koningen van Sharakhai, de sluwe koningin van Qaimir, de meedogenloze bloedmagiër Hamzakiir, en de Zwaardkoning, zich allemaal voor op een groot gevecht dat het lot van allen kan bepalen. 

€ 29,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  

Gerelateerde producten