Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Fantasy Auteurs A - D » Adelmund, Martijn - MAX HAVELAAR MET ZOMBIES (Multatuli)

Adelmund, Martijn - MAX HAVELAAR MET ZOMBIES (Multatuli)

9789024574612 Adelmund, Martijn - MAX HAVELAAR MET ZOMBIES (Multatuli)
Korte inhoud:
De Amsterdamse koffiehandelaar Droogstoppel laat door zijn assistent een verhaal samenstellen uit de notities van een man die ooit zijn leven redde. Het blijkt een wonderlijke vertelling, waarin naast koffie, buffels en een Japanse steenhouwer ook zombies een rol spelen. De hoofdpersoon is Max Havelaar, bestuurder in het tropische Rangkasbitung.
Max komt er al snel na zijn aankomst achter dat zombies het land terroriseren. In hordes overvallen ze de dorpen en in hun kielzog komen bendes die alles wegroven. Aan Max nu de schone taak om orde en rechtvaardigheid te brengen ind e eens zo mooie provincie.
Samen met controleur Verbruggen en de Indische krijger Saidjah trekt hij eropuit om met de regent te spreken. Onderweg leert hij meer over de zombies, de griezelige Javaanse folklore en over de échte vijand: de koloniale overheerser die op harteloze wijze zijn overzeese landgebieden bestuurt. 

€ 19,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal